Contact & Route

Contactgegevens de Graanmaalderij Gouderak

Esther van Leeuwe
Middelblok 2
2831 BP Gouderak

Telefoonnummer:  0624441912
Emailadres: esther@graanmaalderij.nl


Parkeren

Naast de Graanmaalderij is een ruime parkeerplaats met plek voor minstens 12 auto’s. Je kunt tussen de paaltjes door rijden en dan haaks op het gebouw parkeren – daar is plaats voor drie auto’s aan elke kant van het parkeerterrein. Aan de straatkant kunnen aan weerszijden van de doorgang drie auto’s staan als er strak geparkeerd wordt, en twee auto’s kunnen langs de muur aan de voorzijde van het pand staan als dat nodig is.

Mochten bovenstaande plaatsen allemaal vol zijn, rijd dan de bebouwde kom in. Na 100 meter aan de rechterkant is een grote openbare parkeerplaats waar doorgaans genoeg plek is.

Graanmaalderij, Middelblok 2, Gouderak
Vooraanzicht van de Graanmaalderij in Gouderak (Middenblok 2) met ruim parkeergelegenheid naast het pand.
Klik op de afbeelding om naar Google Maps te gaan voor de route.

Vervoer

De Graanmaalderij in Gouderak is makkelijk bereikbaar op tien minuten rijden van de afslag Moordrecht (A20 en A12) en heeft 12 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Graanmaalderij is ook bereikbaar per openbaar vervoer: Bus 196 van Gouda CS richting Rotterdam Alexander stopt elk uur in Gouderak. De bushaltes Gouderak Pols en Gouderak De Waal liggen allebei op 2 minuten loopafstand. Ook per ov-fiets is de Graanmaalderij goed bereikbaar vanaf station Gouda.


Betaalbare tarieven

Voor de betaalbare tarieven van de Graanmaalderij, klik dan hier. Verder nog vragen? Neem vooral contact met ons op!